بهترین فریمورک ساخت بازی اندروید

۱۴ بازديد

مختصر تعریفی از فریمورک ساخت بازی اندروید

آیا تا به حال برایتان اتفاق افتاده که بخواهید یک بازی اندرویدی بسازید و دقیق ندانید فریمورک ساخت بازی اندروید چیست و هر کدام بدرد چه کاری می‌خورند؟! خب جای نگرانی ندارد ما در این مقاله اطلاعاتی را برایتان جمع‌آوری کرده‌ایم که می‌توانند کمک خوبی در این رابطه (فریمورک ساخت بازی اندروید) برای شما باشند.

 

 

در بازار چندین فریمورک وجود دارد که به شما امکان ساخت و توسعه بازی‌های اندروید را می‌دهد اما با وجود این فراوانی ممکن است شما به دنبال بهترین فریمورک‌های ساخت و توسعه اندروید باشید. به طور معمول توسعه‌دهندگان Android Studio  را که جزء یکی از بهترین نسخه‌های Eclipse است، برای ساخت و توسعه برنامه‌های اندرویدی خود انتخاب می‌کنند.

به این نکته مهم توجه کنید که تمامی ویژگی‌های عالی و منحصر به فرد یک بازی اندروید به نوع موتور سازنده آن بستگی دارد. موتور و فریمورک انتخابی سازنده بازی، نقش مهمی در موفقیت بازی اندروید دارد.

 

مختصر تعریفی از فریمورک ساخت بازی اندروید

 

فریمورک های ساخت بازی اندروید

ابتدا اجازه دهید تعریف کوتاهی در رابطه با فریمورک داشته باشیم متخصصان اینگونه فریمورک‌ها را تعریف می‌کنند که چارچوبی هستند شامل ۹۰ درصد قوانین کدهای برنامه‌نویسی. 

شاید بپرسید برای چه ما از فریمورک‌ها استفاده می‌کنیم؟ جواب این سوال ساده‌ست، به این خاطر که ما به جای اینکه بیایم چندین هزار کد را بنویسیم و خود را الکی خسته کنیم می‌توانیم از کدهای فریمورک استفاده کنیم که با کمترین کد می‌توانند بیشترین کارایی را به ما بدهند.

 

مقاله پییشنهادی : ساخت بازی اندروید

 

مزایایی که کدهای فریمورک دارند شامل:

  • استفاده از کدهای کارآمدتر به جای استفاده از چندین هزار کد 
  • جلوگیری از نوشتن کدهای تکراری و بی فایده
  • امنیت خوب و بالا
  • قدرتمند بودن کدهای برنامه‌نویسی 

 

از همه مهم تر این است که فریمورک باعث می‌شود که کدنویسی ساده‌تر و روان‌تر شود تا برنامه نویسان به راحتی بتوانند کدهای مد نظر خود را بنویسند و سرعت کار بیشتری در فرایند کد نویسی خود داشته باشند.

حال که کمی با فریمورک آشنا شوید اجازه دهید به سراغ بهترین فریمورک ساخت بازی اندروید برویم که شامل:

Unity

Unity به عنوان بهترین چارچوب توسعه اندروید برای توسعه و ساخت بازی‌های چند بعدی (۲ بعدی، سه بعدی)، واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و همچنین سایر شبیه‌سازی‌ها شناخته می‌شود.

این موتور بازی توسط Unity Technologies ساخته شده و در نسخه‌های رایگان و حرفه‌ای عرضه می‌شود. اگر شما جزء توسعه‌دهندگانی هستید که از C# و UnityScript استفاده می‌کنند این خبر خوب را می‌توانیم به شما بدهیم که می‌توانید با Unity نیز کار کنید و از آن به بهترین شکل ممکن برای ساخت بازی‌های اندروید خود استفاده کنید.

زبان Unity کاملا مشابه JavaScript است. Unity یک چارچوب بین پلتفرمی است که سازندگان بازی را قادر می‌سازد تا  بازی‌های خود را به چندین سیستم عامل مانند iOS ،Web ،PlayStation ،Windows ،Xbox و ... تولید کنند.

جالب اینجاست که بدانید اکثریت بازی‌ها با استفاده از موتور Unity ساخته شده است. اینجاست که فریمورک Unity توانسته به بهترین شکل خود را نشان دهد.

 

فریمورک ساخت بازی اندروید

 

Unity به عنوان موتور بازی ‌سازی می‌تواند فیزیک اشیاء، نمایش نور، حرکت و عناصر گرافیکی بازی را کنترل کند. همانند بسیاری از ابزارهای توسعه نرم افزار، یونیتی (Unity) دارای یک ویرایشگر داخلی است که به شما اجازه می‌دهد از پنجره Animator  تصاویر را ویرایش کرده و انیمیشن‌ها را مدیریت کنید.  تقریبا از سال ۲۰۱۸، نیمی از بازی‌های جدید اندرویدی و ۶۰ درصد از واقعیت افزوده و تجربیات واقعیت مجازی با موتور Unity تولید شده است.

نکته: بزرگترین مزیتی که یونیتی (Unity) دارد این است که دارای چند پلتفرم می‌باشد یا به زبانی ساده‌تر چند پلتفرمی است. بنابراین با توجه به این مزیت Unity می‌تواند بازی ساخته شده را نه تنها برای اندروید بلکه برای iOS و PC Desktop نیز توسعه دهد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد